دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست شرکت‌های زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد؛

شناسایی و توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی ذیل صندوق پژوهش و فناوری 

نشست خبری فراخوان حمایت از شرکت‌های زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
کد خبر : 595231
عکس جدید سر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی



به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش و پایان‌نامه‌ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست خبری اولین فراخوان حمایت از شرکت‌های زیست بوم دانشگاه آزاد اسلامی با حضور عسگری غلام‌زاده، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، شهاب نوروزیان، مدیر کل اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی و سید محمدجواد صدری‌مهر، مدیرکل تجاری‌سازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در محل صندوق پژوهش و فناوری قریب برگزار شد.


در ابتدای این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بعد از ۶ سال تلاش برای راه اندازی، صندوق در بهمن ۱۳۹۹ تاسیس شد و کارهای مقدماتی آن انجام شد و مبلغ ۱۸ میلیارد تومان به‌منظور حمایت از صندوق تخصیص داده شد.


مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری با بیان این‌که دانشگاه آزاد ۴۰۰ واحد دارد و امکان پوشش همه شرکت‌ها نیست، افزود: به همین دلیل تصمیم گرفته شد بخشی از بودجه ۲۰ میلیاردی را به برخی واحدها اختصاص دهد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از امروز این فراخوان رسمی اعلام می‌شود که هر شرکتی ذیل دانشگاه آزاد باشد می‌تواند با اعطای ۱۰ تا ۱۵ درصد به دانشگاه آزاد از نرخ تسهیلات ۶ درصد استفاده کند.


غلام‌زاده با اشاره به این که تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه، مشارکت حقوقی و مدنی از جمله مواردی است که برای شرکت‌ها در نظر گرفته شده، گفت: تسهیلات به شرکت اعطا می‌شود نه افراد. مهم‌ترین نکاتی که برای دستورالعمل وجود دارد این است که همه شرکت‌ها امکان پوشش ندارند و تنها شرکت‌هایی می‌توانند از تسهیلات استفاده کنند که ۱۰ تا ۱۵ درصد با دانشگاه آزاد شریک باشند.


مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری در مورد حمایت از برترین شرکت‌ها گفت: طرح اول تا سقف ۳۵۰ میلیون، طرح دوم ۲۵۰ میلیون و طرح سوم تا ۱۰۰ میلیون حمایت خواهند شد.


وی با بیان این که سه نهاد دانشگاه درگیر این پروژه هستند؛ افزود: مدت زمان سه تا چهار هفته کاری فرصت است و ۲ هفته برای غربال در نظر گرفته شده‌. یک هفته هم به‌صورت حضوری مورد بررسی قرار می‌گیرند و نهایتا سه شرکت برتر معرفی می‌شود.


نوروزیان، مدیر کل اقتصاد دانش‌ بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: راه اندازی این صندوق قدمی بزرگ در اکوسیستم دانش‌ بنیان کشور و دانشگاه آزاد اسلامی است و تامین اعتبار صندوق هم مبتلابه شرکت‌ها است و همگی به تامین اعتبار نیاز دارند و اکنون فرصت خوبی برای تامین این اعتبار ایجاد شده است.


وی افزود: این حرکت باعث می‌شود شرکت‌های دانش‌ بنیان دانشگاه آزاد را شناسایی کنیم.


همچنین در این نشست صدری‌مهر، مدیرکل تجاری سازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اطلاع‌رسانی این فراخوان در همه اکوسیستم دانشگاه آزاد انجام خواهد شد و ۴۰ مرکز رشد و سراهای نوآوری در فعال شدن صندوق نقش مهمی داشته‌اند. فراخوان اول محدویت‌هایی دارد؛ اما فراخوان‌ها ادامه خواهد داشت و هر کدام متناسب با یک گروه از شرکت‌ها خواهد بود.


مدیر کل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد با تاکید بر این که دانشگاه آزاد می‌خواهد صندوق خطرپذیر واقعی داشته باشد، گفت: صندوق‌های خطرپذیر واقعی در کنار شرکت‌های فناوری خطر می‌کنند و به شرکت‌هایی که موفق می‌شوند، کمک می‌کند که به موفقیت برسند.


وی درباره ارزیابی طرح‌ها اظهار کرد: فرآیند ارزیابی از درون انجام می‌شود. در صندوق نوآوری دانشگاه ۲۴ کارگروه ارزیابی وجود دارد. هیئت علمی‌ها ارزیابی را انجام می‌دهند؛ افتخاری است که ارزیابی از داخل دانشگاه انجام می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب